ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το NOCN είναι ένας κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης που δημιουργεί ευκαιρίες για μαθητές και σπουδαστές εδώ και περίπου 30 χρόνια. Το αναγνωρίζουν και το εμπιστεύονται μαθητές, εκπαιδευτές, κολλέγια και εργοδότες.

Συνεργάζεται με ένα πλήθος οργανισμών, παρέχοντας πιστοποιήσεις επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, βελτίωσης παραγωγικότητας, πρακτικής άσκησης κ.α. Με την εμπειρία του και τη μοναδική του προσέγγιση, είναι στη βέλτιστη θέση να βοηθήσει εργοδότες και εκπαιδευτές να καλύψουν τα κενά στις δεξιότητες αλλά και να αναπτύξουν νέες πιστοποιήσεις που ανταποκρίνονται ταυτόχρονα στις ανάγκες της βιομηχανίας αλλά και των εκπαιδευόμενων.

To NOCN είναι ο πρώτος οργανισμός που τιμήθηκε με το βραβείο “Leader in Diversity” και προωθεί την ισότητα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης αναγνωρισμένος από το Ofqual, το CCEA και την Κυβέρνηση της Ουαλίας.

Ιστορία

Το δίκτυο των εκπαιδευτικών οργανισμών του NOCN ξεκίνησε το 1987 δημιουργώντας μια ομοσπονδία ανάμεσα σε 7 κολλέγια. Το νέο αυτό δίκτυο εξασφάλισε μία ενιαία ποιότητα για τις πιστοποιήσεις του NOCN διεθνώς. Μέχρι το 2000 υπήρχαν 31 τέτοιοι τοπικοί οργανισμοί και το 2006 ενώθηκαν σε 11 μεγαλύτερα OCNs (Open College Networks).

Από το 2011 κυβερνητικοί μετασχηματισμοί στη χρηματοδότηση της Εκπαίδευσης Ενηλίκων οδήγησαν το NOCN σε αλλαγή στρατηγικής με σκοπό να καλύψει τις κυβερνητικές προσδοκίες σε αυτόν τον τομέα. Αυτό σήμαινε υψηλότερου επιπέδου και εξειδίκευσης πιστοποιήσεις, που ανταποκρίνονταν καλύτερα στις ανάγκες της βιομηχανίας.

Η Global Cert είναι Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού με συνεχή και εδραιωμένη παρουσία στον τομέα της πιστοποίησης από το 2013 στην Ελλάδα.

Με την απόφαση της υπ’ αρ. ΔΠ/15369-10/04/2014 Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για πιστοποίηση προσώπων σε Βασικές δεξιότητες Πληροφορικής για τα λειτουργικά της Microsoft (Windows 10, καθώς και για τη σουίτα του Office 2013), τα πιστοποιητικά της Global Cert με ISO 9001:2008 αποτελούν εγγύηση και αναγκαίο εφόδιο για πρόσληψη στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.

Η Global Cert είναι ένας Φορέας επικεντρωμένος στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, πάντα εναρμονισμένος με τις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας, που αποσκοπεί στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του.

 

Το Εξεταστικό Σύστημα της Global Cert

Βασικό χαρακτηριστικό των εξετάσεων της Global Cert είναι η ρεαλιστικότητα των σεναρίων στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι (case studies). Ο υποψήφιος καλείται να αποδείξει ότι κατέχει ουσιαστικές γνώσεις, οι οποίες θα του χρειαστούν στην καθημερινότητά του, και δεν εξετάζεται σε εξεζητημένα θέματα που απλώς καθιστούν “εντυπωσιακό” το εξεταστικό σύστημα, αλλά πρακτικά ανώφελη την εξέταση.

Το εξεταστικό σύστημα της Global Cert έχει αναπτυχθεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών κέντρων, τα οποία δε χρειάζεται να επενδύσουν σε τεχνογνωσία και προσωπικό για να διαχειριστούν τη σχέση των υποψηφίων στην Global Cert.

Παράλληλα, το εξεταστικό σύστημα είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και φιλικό προς τον υποψήφιο, επιτρέποντάς του να εξεταστεί για τις γνώσεις του, χωρίς να χρειάζεται να μάθει κάτι περισσότερο, πέραν των όσων απαιτούνται για το γνωστικό αντικείμενο που εξετάζεται.

Τέλος, τόσο το εκπαιδευτικό κέντρο όσο και οι υποψήφιοι για πιστοποίηση, υποστηρίζονται από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Global Cert, ένα τα αποτελεσματικότερα και ταχύτερα στην ανταπόκριση που υπάρχουν στην αγορά πιστοποίησης. Στην Global Cert πιστεύουμε ότι ένα καλό προϊόν γίνεται άριστο όταν υποστηρίζεται σωστά, υπεύθυνα και άμεσα.

Επιλέγω Global Cert

 • Αναγνωρισμένη από τον ΕΟΠΠΕΠ
 • Αποδεκτή από το ΑΣΕΠ
 • Διεθνής δραστηριοποίηση & Αναγνώριση
 • Διαθέτει τεχνολογία αιχμής
 • Αξιόπιστο και φιλικό Εξεταστικό Σύστημα
 • Ευέλικτες διαδικασίες για το εκπαιδευτικό κέντρο
 • Άριστη εξυπηρέτηση
 • Γρήγορη, σωστή και αποτελεσματική υποστήριξη, τόσο στους συνεργάτες όσο και τους υποψήφιους
 • Ολοκληρωμένες λύσεις
 • Ποικιλία σχημάτων πιστοποίησης
 • Αναγνώριση από την αγορά εργασίας
 • Δραστηριοποίηση και στο εξωτερικό – διεθνώς αναγνωρισμένη
 • Σύστημα ποιότητας κατά ISO 9001:2008
 • Σύστημα ποιότητας κατά ISO 17024:2012